mandag den 22. februar 2010

Strik-in og strømper

handler dette indlæg om.

Igår var vi en del strikkeglade  kvinder, der var på besøg hos Lona I Glostrup. Det var rigtig hyggeligt som altid til strik-in.

Picture 470 

Picture 471

Bente havde lavet denne flotte kage til os. Den smagte som en drøm og har nok ikke været særlig sund. Tusind tak for hyggeligt selskab til alle som deltog.

Picture 469

Ellers har jeg fået tiden til at går med at strikke strømper. Jeg gik helt amok og strikkede 3 par i løbet af 10 dage. Det er lidt vildt synes jeg, men super dejligt med hjemmestrikkede strømper igen.

De røde/pink er strikket i noget tysk strømpegarn, som jeg engang har købt på QXL. De er strikket 3 vrang, 3 ret hele vejen.

De grønne strikket i strømpegarn fra Regia som hedder Hand-dye Effect. Jeg kender ikke dette garn, men er spændt på at se hvordan det holder. Mønsteret jeg har strikket hedder sleepy lollow socks, jeg har fundet dem via Ravelry.

Picture 465 Picture 467

De knald røde er strikke i strømpegarnet Arwetta, som er super godt til strømper. Her har jeg valgt et mønster fra min nye strømpebog, Sock innovation og mønsteret hedder Wanida. Det er sjovt og hurtigt at strikke, og ligner en million.

Picture 463

lørdag den 13. februar 2010

Noget varmt til halsen

skal der til i denne kolde tid. Igen i nat er der faldet ca. 5 cm sne, så det er bare så glat derude her til morgen. Men Tor og jeg er kommet hele hjem igen, efter morgen turen.

Jeg har fået strikket flere halsvarmer, efter mønsteret til poinsettia. Den er super nem at strikke og nem at gøre større eller mindre. Mønsteret er deligt med 10.

De 2 første er strikket i Alpaca Silk fra Hjertegarn. Det er dejligt blødt og lækkert, men ikke helt nemt at strikke af. Det skyldes at garnet gerne vil dele sig.

Picture 451

Min niece ville også gerne have en, så her brugte jeg 60 masker. Den er strikket i Nimbus fra Zitron som er 100% maerinould. Så den er super blød og lækker. Hun er glad for den, selv om hun ser sur ud.

Picture 444

Så har jeg strikket en rød fisk med blonde. Opskriften har jeg fået af Karen-Ditte. Den er super nem og hurtig at strikke. Jeg synes at den blev for kompakt i dobbelt garn, så jeg har strikket den i enkel tråd Arwetta.

Den kan sætte på flere måder.

 Picture 449 Picture 446

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...